Boka konferens Malmö

Känns vardagen på jobbet  grå och trist? Känner du att din personal behöver ny inspiration, en kick för att få fart på kreativiteten? Eller vill ni bara ha lite kul tillsammans efter en period av hårt arbete?

Välkommen till High Court – en vacker och trevlig konferenslokal i Malmö. Kontakta oss redan idag för att boka din konferens!

Vackra och trevliga konferenslokaler i Malmö

I Gamla Hovrättsbyggnaden, placerad centralt i Malmö hittar du en vacker konferensanläggning i en naturskön miljö. Väljer ditt företag att hyra konferensrum i Malmö så kommer ni att mötas av erfaren, kompetent och servicemedveten personal som ser ni kommer att trivas. Boka konferens på High Court i Malmö så kan vi garantera en unik och härlig upplevelse som kommer att ge arbetsglädjen en rejäl boost.

Om ni bokar in oss hos oss för en dagkonferens eller en helg så kommer ni att få uppleva Malmö från sin allra bästa sida. Gamla Hovrätten ligger centralt i en av Sveriges mest levande städer, men trots detta får ni uppleva en unik och vacker miljö med historiska vingslag.

Konferens Malmö

Njut av maten på en dagkonferens

Vi rekommenderar en måltid på vår högklassiga bistro. Den ligger med utsikt över Malmö Kanal  med stora dörrpartier som leder till den vackra terrassen. Där kan du och dina konferensgäster äta en måltid av absolut toppklass, tillagad av några av Sveriges främsta kockar med lokala råvaror av toppklass.

Konferenslokaler i alla storlekar

Boka konferens i Malmö på High Court och njut av våra fantastiska lokaler. Här finns rum där lugnet råder och tankar och idéer kan växa harmoniskt och annorlunda mötesrum där kreativiteten kan släppas fri till hundra procent. Utveckla din verksamhet och trivs hos oss.

Våra konferenslokaler är speciella med en blandning av klassiskt nationalromantisk atmosfär och ljus modern stil. Det går bra att byta rum om det behövs, här finns större och mindre rum för alla behov. Vi har två trivsamma pentryn som fungerar som trevliga platser för lunch och rast, men det går självklart också att beställa en delikat och näringsriktig lunch på vår bistro vid kanalen.

Flexibla konferenspaket i Malmö

När du bokar konferens hos oss så har du stora valmöjligheter, vi kan skräddarsy en lösning utifrån dina behov och önskemål. Hos oss hittar du lokaler där möten med inspirerande personer kan stimulera förändring. Hos oss kan du och dina medarbetare uppbåda ny energi en kick-off eller slappna av efter en period av tungt arbete. Våra konferenslokaler kan erbjuda det mesta. Varför inte ha ett möte i ett rum med fåtöljer och bean bags eller ett rum med stora fönster ut mot kanalen och dess vackra omgivningar.

Behöver du en stor eller liten lokal för din konferens i Malmö? Oavsett behov så kan vi hjälpa dig att hitta en lokal i lämplig storlek. Hos oss kan du hitta konferenslokaler för den lilla ledningsgruppen och den stora konferensen för hela arbetsplatsen. Vi är en helhetsleverantör av inspirerande upplevelser hos oss kommer du att få ett helt komplett konferenspaket i Malmö. Vi tar fullt ansvar för att lokalerna kommer att vara tillfredsställande för alla inblandade.

Boka konferenslokal malmö

Rutinerad och trevlig personal

Vår rutinerade och trevliga personal ser till att allt som ni har efterfrågat finns på plats och vi står för det totala utförandet av vistelsen. I ett nära samarbete med er så ser vi till att ni hittat rätt konferenslokal i Malmö.

Som totalleverantör av konferenser i Malmö så kan vi erbjuda ett konferenspaket som lever upp till förväntningarna. Våra engagerade medarbetare kan vi hjälpa er att planera och koordinera fullständiga program, där det ingår sociala utflykter. Exempel på detta är mottagningar, middagar och andra gemensamma aktiviteter som fungerar som inspirerande teambuilding.

Dina önskemål är alltid i fokus för oss, de prioriteras alltid högst. När vi anordnar en konferens i Malmö arbetar vi med ett brinnande engagemang för att ge er en trivsam vistelse och en upplevelse i absolut toppklass!

Malmö konferens – några användbara tips

  • Planera i god tid. Att vara ute tidigt ger många fördelar. Det är lättare att få den lokal som önskas, alla detaljer är på plats i rätt tid och du kan verkligen känna att lokalen har blivit din. Våra konferenslokaler är mycket eftertraktade så se till att boka i tid för konferensen.

  • Gör upp en resplan. Flyg, tåg eller kanske en chartrad buss. En noga samordnad resplan kommer att göra allt runt konferensen enklare.

  • Glöm inte allergikerna. Anpassa och ta hänsyn till allergier, sällan anordnas en konferens utan sådana. Hör av dig till oss i god tid med önskemål om mat så ser vi till att ordna bra alternativ.

  • Gör en tydlig agenda – och håll er till den. Meddela redan från början hur schemat för konferensen ska se ut. När är det paus, fika, lunch, när är det föreläsning och så vidare. Deltagarna slipper tveksamheten och kan koncentrera sig på det väsentliga.

  • Ta pauser. Ett för tätt schema skapar stress och kan motsatt effekt mot vad som var tänkt. Inte så bra om konferensdeltagarna är tröttare när de åker hem från konferensen än när de anlände.

Varmt välkomna till oss på High Court i Malmö för att boka konferenslokal, vi hjälper er att hitta rätt utrymmen för er dagkonferens. Vid eventuella frågor, kontakta oss via telefon eller e-mail.