Boka mötesrum i Malmö

Välkommen till High Court – en vacker och flexibel konferens- och möteslokal i centrala Malmö. I Hovrättens gamla lokaler så erbjuder vi den perfekta miljön för fruktbara möten. Kontakta oss redan idag för att boka mötesrum i Malmö.

Möteslokaler med massor av möjligheter

Hos oss på High Court finns alla möjligheter för lyckade möten, såväl stora stora som små sammankomster. Våra mötesrum i centrala Malmö är fullt utrustade och vår trevliga och erfarna personal ser till att allt fungerar smidigt på mötet eller konferensen. Behövs mat eller fika så har vi en suverän meny av mat lagad på plats på ypperliga råvaror. Att hyra mötesrum hos oss på High Court går alltid enkelt och smidigt.

På High Court tror vi mycket på mötets kraft. Ett kreativt, konstruktivt och positivt möte kan bli ett lyft för ditt företag – detta har vi sett med egna ögon i gamla Hovrättsbyggnaden i centrala Malmö. Hos oss hittar du mötes- och konferenslokaler i olika storlekar och stilar – möjligheterna att anordna ett lyckat möte är stora.

mötesrum malmö

Perfekt för små och stora möten

Vi har lokaler för alla typer av möten – mindre sammankomster och konferenser, banketter, kongresser, mässor, fester med mera. Våra lokaler är dimensionerade för över 600 personer – här finns det plats att mötas, ha det trevligt och ta ett steg mot framtiden.

Här berättar vi mer om våra möteslokaler i Gamla Hovrättsbyggnaden.

Denna historiska byggnad byggdes om 2013 när Hovrätten flyttat till ny adress. Denna nya satsning innebar att byggnaden fick ett nytt liv som vacker konferensanläggning och kontorsrum med många trevliga mötesrum att umgås och arbeta i. Oavsett om du hyr kontor, är på konferens eller möte så tas ni om hand om vår serviceorienterade personal. Vi ser till att ni får en unik och givande upplevelse. Boka mötesrum hos High Court i Malmö redan idag.

Hos oss kan du hyra mötesrum i Malmö

Vi tror på möten. Möten som får fart på kreativiteten, stimulerar förändring och ger en ny närhet mellan medarbetarna på en arbetsplats. Möten som genererar ny kraft och energi och gör att tankarna öppnas och nya lösningar skapas. Vi har möteslokaler av flera slag – lugna rum där tankar kan få växa ostört och annorlunda, spännande mötesrum där kreativiteten får flöda fritt och utvecklar verksamheten.

Miljön är inte att förglömma. Med stora fönster mot kanalen, en stilfull terrass och egen tomt inbjuder lokalen till möten, men även till middagar, fester och olika utomhusevents.

Några enkla regler inför mötet

Som värd till och arrangör av hundratals möten vet vi hur man lyckas att få den där avspända men samtidigt energiska och framåtlutade stämningen som prägla. Här är några tumregler som kan hjälpa ditt företag att få ut det mesta av mötet och slippa onödiga distraktioner.

  • Inga mobiltelefoner. Detta är en av de absolut största störningsmomenten på alla sammankomster. Låt deltagarna lämna ifrån sig mobilen innan de går in på mötet.
  • Stäng datorn. Laptopens skärm bildar lätt en mur mellan de olika mötesdeltagarna. Om det är nödvändigt så kan en av mötesdeltagarna ta anteckningar och skicka ut dem till mötesdeltagarna efteråt.
  • Ta pauser. Om ingen kontakt med omvärlden tillåts kan det lätt uppstå en stressad känsla under mötet. Se till att planera in regelbundna pauser där deltagarna kan sträcka på benen en stund, gå på toa eller ta en kopp kaffe för sig själv.
  • Låt samtliga tala till punkt. Alla har olika sätt att framföra sina tyckanden och tankar. Därför är det viktigt att alla på kontoret bidrar med sina synpunkter. Låt alla tala till punkt, inte bara de mest högljudda.
  • Växla position. Det är absolut inget måste att man måste sitta ner på ett möte. Våga variera för att skapa dynamik. Om mötesdeltagarna står upp stundtals så får ni fart på cirkulationen och tankeverksamheten.
  • Nå fram med budskapet. Använd flera olika sätt att kommunicera. Vissa gillar siffror, andra tydliga illustrationer, andra talat språk. Vissa har lätt att ta till sig mindmaps eller powerpointpresentationer. Variera kommunikationen och nå ut till fler!

Hos oss på High Court finns alla möjligheter att skapa konstruktiva möten med blicken mot framtiden. Miljön går det i alla fall inte att klaga på. High Court är centralt och vackert placerat med vår populära bistro som ligger med terrassen mot kanalen. Bjud in en kund till ett möte och passa på att njuta av maten på vår bistro, där vi serverar mat av högsta klass, tillagad på våra egna råvaror. Hos oss skapas en genuin och avspänd atmosfär för ert företag. Hos oss kan ditt företag hyra mötesrum som ger ditt företag en rejäl kick framåt

Stora ytor för konstruktiva möten

Att vår byggnad är skapad för möten är det ingen tvekan om. Här är några siffror om High Court som kan vara bra att känna till innan du bokar mötesrum hos oss:

Vi har kontorsytor på 1400 kvadratmeter och lika mycket utrymme för konferens. Den totala inomhusytan är på 3500 kvadratmeter. Här finns 40 kontorsrum, 13 konferens- och grupprum. 5 salar. För  bekvämlighetens skull har vi 22 parkeringsplatser och 24 toaletter.

Välkommen att kontakta oss för att hyra mötesrum i Malmö.