Företagsevent Malmö

Planerar du en kick-off, konferens, firmafest eller någon annan typ av företagsevent i Malmö? Välkommen att kontakta oss på High Court – i vår klassiska och moderna lokal i centrala Malmö kan vi anordna konferenser, fester och mingel för stora och små företag.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi din firma att styra upp ett lyckat företagsevent.

Telefon: 040-685 21 10

Epost: info@highcourt.se

En perfekt plats för konferens och fest

High Court i Malmö är den idealiska platsen för företagsevent, personalmöten, teambuilding, after work, konferenser och så vidare. Vi tog för några år sedan över Malmös gamla Hovrättsbyggnad och byggde om den till en suverän lokal för företagsevents – här finns mötesrum, salar, konferensytor, kontorsytor och en bistro som serverar fräsch och god mat lagad på de bästa råvarorna. Mitt i Malmö i en mysig miljö nära kanalen är detta den perfekta platsen att festa och konferera med arbetskompisarna.

företagsevent malmö

Företagsevent i Malmö – skräddarsytt för ditt företag

Underhåll dina kunder eller ge dina anställde en rolig upplevelse. Hos oss kan du få konferensen att bli en riktig fest. Med stora vackra fönster mot kanalen, en trivsam terrass och egen naturskön tomt inbjuder High Court till trevliga stunder med kollegorna. Middagar, spännande fester och intressanta events utomhus. Hos oss har företagare från alla branscher festat tillsammans med artister och vanligt folk som är på bistron för att äta en bit.

Vi kan hjälpa dig att skräddarsy ditt företagsevent. Med hjälp av oss kan vi hitta fram till ett paket med teambuilding eller konferens som kan ge dina anställda nödvändig inspiration eller en nystart efter sommarsemestern. Anordna ditt företagsevent hos oss – det kommer att bli ett tillfälle som kollegorna kommer att prata om länge. Ett välkommet avbrott i vardagslunken!

Njut av framgången och planera framåt

Börja eventen med ett möte i något av våra konferensrum. Ta er tid att uppmärksamma och njuta av framgångar, gå igenom allt som har det senaste året och börja lägga upp planerna för framtiden.

I våra konferensrum kan vår erfarna och servicemedvetna personal hjälpa er att ta fram det som behövs. Projektor, anteckningsmaterial och pennor samt vatten, frukt och fika om så önskas. Vi har lokaler av olika storlekar, ditt företagsevent kommer inte att hotas av lokalbrist om du anordnar det hos oss. Lunch serveras i vår utmärkta bistro där toppkockar serverar delikat mat gjord på lokala råvaror.

Njut av god mat och dryck i vår bistro

När mötet är slut så finns alla möjligheter att festa loss med kollegorna, det är ofta då som knutar löses upp och stämningen lyfter. Ät en god middag med svalkande drycker på bistron som via terrassen har en suverän utsikt mot Malmö kanal.

Anlitar ni en artist, en komiker eller en populär föreläsare så är det verkligen grädden på moset. Vi är flexibla och kan ordna företagsevent av alla sorter för stora och små företag. Slappna av och ha roligt tillsammans med arbetskompisarna – ett företagsevent i våra suveräna lokaler i Malmö är ett suveränt att stärka relationerna i gruppen och i längden förbättra trivsel och produktivitet.

Kontakta oss på High Court i dag – ledande inom företagsevent i Malmö.