Hyra kontor i Malmö

High Court är det perfekta valet för företag som är i behov av att hyra kontorsplats i Malmö. På vårt kontorshotell i Malmös gamla hovrättsbyggnad hittar du större och mindre kontor som passar för de flesta verksamheter.

Hyr in dig på ett kontor i Malmö i en central men ändå vacker plats nära Malmö Kanal. Byggnaden är verkligen unik med en speciell mix av nationalromantik och en ljus och modernare stil. I våra pentryn kan du hitta en trevlig plats för lunch, eller så kan välja att beställa en delikat kundlunch i vår bistro med utsikt över kanalen. Kontorsgäster på High Court får specialpris på både konferens och parkering.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att hyra kontorslokal.

Telefon: 040-685 21 10 

Epost: info@highcourt.se

Kontor Malmö Kontorshotell

Kontorsplats i Malmö med flexibla val

Hos oss ka du hyra kontorsplats för några dagar eller en längre period. Du kan byta mellan mindre och större rum vid behov och får även tillgång till våra konferens- och mötesrum. Hos oss hittar du garanterat en kontorslokal i Malmö som ger en lugn och inspirerande miljö som ger en ökad arbetsglädje, effektivitet och kreativitet.

Det finns gott om plats hos oss på High Court – men det är alltid bra att kontakta oss för att hyra kontor i god tid. 1400 kvadratmeter kontorsyta fördelat på 40 kontorsrum plus stora konferensytor, konferens- och grupp ger goda möjligheter till arbete. 24 toaletter och 22 parkeringsplatser gör att bekvämligheten inte blir något problem. Wifi ingår när man hyr en kontorslokal hos oss.

Hyra kontorslokal i Malmö – värt att tänka på

Vi har stor erfarenhet av att hyra ut kontorsplatser till företag och vet vad som behövs för att kunden ska trivas. Har ni några frågor så är det bara att kontakta vår erfarna och serviceinriktade personal som kan hjälpa dig att komma på plats på ditt nya kontor i Malmö. Vi har hjälpt många företag att hitta en kontorsplats som underlättar arbetet och har samlat på oss gott om erfarenheter. Här bjuder vi på några tips om vad du kan tänka på innan du hyr kontor hos oss i Malmö.4

  • Hur många personer ska rymmas i lokalen? Antal arbetsplatser och skrivbord måste vara noga angett i en kravspecifikation.

  • Läget. Var i stan passar det för just ditt företag att ha kontorsplats. En bättre plats är High Courts byggnad i en härlig miljö vid Malmö Kanal är i alla fall svår att hitta.

  • Hur stort behov finns för mindre och större möten och avskildhet? Behövs rum för externa och interna möten eller kanske speciella telefonrum?

  •  Behövs utrymme för att äta lunch på kontoret eller andra gemensamma ytor?

  • Behöver du en helt egen lokal eller kan du tänka dig att dela gemensamma ytor med andra företag? Frilansande enmansföretag jobbar ofta med fördel tillsammans på ett kontor, där det går att bolla idéer och få ett nätverk i företagsvärlden.

  •  När kan du flytta in? Tidigast möjliga datum respektive senaste. Hur länge vill du hyra lokalen? Några månader eller några år?

  • Vilka preferenser har du när det gäller planlösning på kontoret? Fungerar det bättre med enskilda rum eller vill ni sitta flera i ett öppet landskap?

  • Finns det några övriga önskemål och behov för ditt kontor?

Kontorshotell i Malmö för stora och små företag

När du har tänkt igenom vilka behov ditt företag har när det handlar om kontorsplats är du välkommen att kontakta oss – på High Court hittar kan du hyra kontorsplats som passar din verksamhet.

Arbetsmiljön hos oss  går inte att klaga på. 2013 omvandlade vi Gamla Hovrättsbyggnaden till en vacker och ändamålsenlig lokal för konferenser och kontor. Oavsett om du utnyttjar vårt kontorshotell, är här på konferens med företaget eller ett event så kommer vi att ta emot med stor värme och generositet. Vår erfarna personal kommer att hjälpa dig på plats och se till att du får den arbetsmiljö som önskas. Hos oss finns möjlighet till kontor med livliga utrymmen där man kan bolla idéer, samtidigt som det finns privata utrymmen för mer känsliga möten och telefonsamtal.

Certifierade av Svenska Möten

High Court är utvald av Svenska Möten – en mycket pålitlig kvalitetsstämpel. Våra kontor och konferensanläggningar möter höga kvalitetskrav och vi är certifierade enligt Svenska Mötens detaljerade klassificeringssystem.

Leder du ett företag i Malmö med omnejd som är i behov av nya kontorslokaler?  Välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta en lämplig plats på vårt kontorshotell. Våra ledord är kunnighet, erfarenhet, flexibilitet och service. Med detta i fokus så hjälper vi Malmös företagsvärld att blomma! Vi kommer att göra allt för att din personal ska trivas och göra ett bra arbete.