Konferensanläggning nära Lund

Dags för en kick off efter en lång sommar? Känns vardagen på jobbet grå och trist?

Välkommen till High Court – en konferensanläggning som kombinerar en klassisk miljö med moderna faciliteter. Vi håller till i centrala Malmö och är populära i hela Skåne. Inte minst är vi populära i Lund – närheten till universitetsstaden gör att vi är den perfekta konferensanläggningen för Lundaföretag som behöver ett lyft i vardagen.

Kontakta oss redan idag för att boka in en konferens i en vacker och inspirerande miljö!

Telefon: 040-685 21 10

Epost: info@highcourt.se

Trivs på konferens hos High Court

High Courts konferensanläggning finns i Gamla Hovrättsbyggnaden i centrala Malmö på bekvämt avstånd från Lund. Om du bokar en konferens hos oss så kommer ni att träffa vår trevliga och erfarna personal – riktiga serviceproffs som kommer att få er att trivas. Företag som är i behov av en konferensanläggning nära Lund rekommenderas att kontakta oss – en teambuilding eller kickoff hos oss kommer att ge vardagen ett rejält lyft för dina anställda.

Boka in en konferens eller weekend hos oss och ni kommer att få uppleva Sveriges tredje största stad från sin bästa sida. Gamla Hovrätten ligger centralt i en av Sveriges mest dynamiska städer, men hos oss på High Court får ni dessutom uppleva en unik och vacker miljö.

konferens nära lund

Konferens i Lund och Malmö med mat i toppklass

En av höjdpunkterna med en konferens hos oss är naturligtvis maten. Vår högklassiga bistro är trivsamt placerad med utsikt över kanalen via terrassen. Maten tillagas av toppkockar som bara arbetar med lokala råvaror av högsta klass. Lunch, middag, fika – hos oss får du en matupplevelse som är svår att matcha.

Det är svårt att tänka sig en mer trivsam miljö att ha en konferens i än våra lokaler. Valmöjligheterna är stora, vi har lugna rum där tankarna kan frodas och större konferensrum där kreativiteten och gemenskapen kan blomma upp. Hos oss får ditt företag chansen att utveckla verksamheten i en kreativ miljö.

Konferensanläggning Lund med stora valmöjligheter

När du bokar in en konferens eller ett företagsevent så öppnar stora möjligheter upp sig. Vi kan skräddarsy en lösning som passar just ditt företag. Hos oss kan du boka in föreläsare eller möten med inspirerande personer som löser upp knutar och ger nya idéer. Är personalen på ditt uppstartsföretag lite slitna och i behov av en konferens nära Lund så är det hos oss ni kan hitta ny energi eller slappna av och få ny kraft efter en tid med mycket hårt arbete.

Hos oss hittar du konferenslokaler för alla syften – både för mötet i ledningsgruppen eller en stor sal där hela företaget kan lyssna på en inspirerande föreläsning. Vi är en helhetsleverantör av upplevelser perfekt för företag som är i behov av en konferensanläggning i Lund eller Malmö.

Hitta ny inspiration på konferensen

Vi kan erbjuda ett konferenspaket som lever upp till förväntningarna. Vi hjälper till att planera och koordinera programmet, inklusive mottagningar, middagar och andra gemensamma aktiviteter som fungerar som en inspirerande teambuilding. Är du i behov av ett kontor så har vi även ett kontorshotell med lokaler i olika storlekar.

Är du företagsledare i Lund? Varmt välkommen till oss på High Court i Malmö för att boka konferens, i kan ger er en trevlig upplevelse Vid eventuella frågor, kontakta oss via telefon eller e-mail.